Omandasin Tallinna Ülikoolis matemaatika-informaatika õpetaja magistrikraadi ja eripedagoogika lisaeriala.

Matemaatikaõpetajana olen töötanud üle 20 aasta. Praegu olen ametis Tallinna Mustamäe Riigigümnaasiumis matemaatika juhtõpetajana.

Olen juhendanud erinevaid matemaatika kursusi 14 aastat nii TalTech-is kui EBS-s. on andnud mulle rohkesti teadmisi ja kogemusi, kuidas pakkuda õpilastele parimat tuge matemaatika õppimisel.

Juba 1.klassis sain aru, et just matemaatika on see, mis mulle sära silmadesse toob. Sellest saadik on olnud matemaatika minu elu lahutamatuks osaks. Naudin siiani matemaatika ilu ja võlu ning jagan seda meelsasti kõikide teistega, kelle on sama huvi või kellele saan oma kirega kasulik olla.

Pean ennast õnnelikuks inimeseks, sest saan igapäevaselt töötada väga heas seltskonnas ehk noorte inimestega koos. Õppimisprotsessioluline osa on õpilase ja õpetaja koostööl. Õpetamine ja noortega suhtlemine, nendega koostöö ja aitamine on mu teine suur kirg. Minu jaoks on väga oluline, et õppija usuks enda võimetesse ja tal oleks teadmine, et ta saab hakkama, kui püüab. Usk endasse on vundament, mille rajada mistahes valdkonna, sealhulgas matemaatika edukas õppimine.

Minu email: evelin@matemaatikakursus.ee

Olen omandanud Tallinna Ülikoolis matemaatikaõpetaja magistrikraadi ning inglise keele õpetaja lisaeriala.

Käesoleval aastal täitub mul 20 aastat õpetajana. Hetkel töötan Audentese Rahvusvahelises Koolis nii matemaatikaõpetajana kui ka õppejuhina. Olen õpetanud matemaatikat erinevates õppeastmetes – põhikoolis, gümnaasiumis ja ülikoolis, nii eesti kui inglise keeles. Lisaks olen juhendanud matemaatika kordamiskursusi TalTechis ja Audenteses

Oma pedagoogilisi oskusi ja teadmisi olen täiendanud nii Eestis kui rahvusvahelistel koolitustel.

Klassi ette lähen alati rõõmuga, ka õpilased tunnetavad seda. Oluline on tekitada klassis usalduslik õhkkond ja vabadus eksida, sest ainult nii toimub areng. Minu eesmärk on lisaks matemaatika õpetamisele arendada õpilastes kriitilist mõtlemist ja analüüsivõimet.

Kõige suurem tänu ongi õpilase näos see rahuolev ilme, et temagi sai hakkama millegagi, mis alguses tundus keeruline või isegi võimatu. Miks siis mitte tahta olla õpetaja? Minu jaoks on see maailma kõige parem töö.

Minu email: triin@matemaatikakursus.ee